Onze
merken

Zeca merkenpagina

Zeca

Zeca is een zeer bekende naam in de werkplaatsinrichting en vindt dan ook zijn origine in producten voor automotive. Naast haspels maakt Zeca lampen en diverse producten die veelvuldig gebruikt worden in een garage (vulkannen, accuklemmen, accutesters etc). Kwaliteit heeft Zeca al generaties lang zeer hoog in het vaandel staan, elke haspel wordt uitgebreid gecontroleerd voordat deze één van de 3 Italiaanse fabrieken verlaat.

Raasm merkenpagina

Raasm

Het in 1975 opgerichte Raasm is specialist in de productie van apparatuur voor de overdacht van vloeistoffen. De producten van Raasm worden ingezet in verschillende industrieën waaronder de automotive sector, industrie en de luchtvaart. De producten van Raasm zijn geschikt voor een breed scala aan vloeistoffen zoals olie, vet, antivries, diesel, lucht, water, verf en chemicaliën. Naast kwaliteit, is duurzaamheid één van de kernwaardes van Raasm. Dit dragen zij niet alleen uit in de kwaliteit van hun producten, maar ook in een groot botanisch park rondom de fabriek.

Ramex merkenpagina

Ramex

Het Italiaanse familiebedrijf Ramex heeft een uitgebreid programma haspels voor heel diverse toepassingen en het product assortiment blijft groeien. Naast haspels, levert Ramex ook lanzen, sprayers en ander schoonmaakt apparatuur. Ramex is specialist op het gebeid van RVS haspels, maar heeft ook een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van gelakt stalen haspels, of haspels met cataforese behandeling. Door de flexibele mogelijkheden in de productie, zijn er bij Ramex ook veel mogelijkheden voor het maken van speciale haspels aangepast op de vraag van de klant.

Piusi merkenpagina

Piusi

Piusi is in 1953 opgericht en is gestart met werktuigbouwkundige activiteiten voor de agrarische sector. Al snel ontwikkelde Piusi een goede naam en breide het assortiment uit. Het Italiaanse bedrijf maakt nu diverse producten voor het overbrengen en meten van brandstoffen, smeermiddelen en vloeistoffen, zoals pompen, brandstofpistolen, vloeistofmeters én haspels.

Mavel merkenpagina

Mavel

Mavel is producent van kabel- en slanghaspels en is er trots op dat het zich helemaal gespecialiseerd heeft in haspels. Dit Italiaanse bedrijf is continu bezig met het ontwikkelen van noviteiten voor de haspels voor stroom, lucht, water, olie en vet.

Hannay Reels merkenpagina

Hannay Reels

Hannay Reels is een Amerikaanse fabrikant van duurzame slang- en kabelhaspels. Ze hebben een groot assortiment standaardmodellen samen met een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden. Hannay heeft, naast vele industriële toepassingen, ook een ruime ervaring in maritieme toepassingen.

Demac merkenpagina

Demac

De haspels van Demac worden met name in de hijs- & hefwereld en de offshore gebruikt. Demac is gespecialiseerd in hydrauliekhaspels en worden veel toegepast op kranen van o.a. Palfinger, Hiab, HMF, Terex, Effer. De haspels zijn in vele versies verkrijgbaar; Zo zijn er haspels voor 2,4 of zelfs 6 hydrauliekslangen, maar ook kabelhaspels met tientallen sleepcontacten of haspels speciaal voor heftrucks.

Coxreels merkenpagina

Coxreels

Coxreels levert haspels voor uitgebreide toepassingen zoals brandstof, reiniging, industrie en landbouw. Dit Amerikaanse familiebedrijf werkt al drie generaties aan innovatieve en hoogstaande haspeloplossingen. Naast dat er veel haspels op voorraad liggen in het Europese magazijn, biedt Coxreels ook de mogelijkheid om haspels op maat te maken.

Cevac merkenpagina

Cevac Vacuum systems

Het Zweedse CEVAC is gespecialiseerd in vacuüm schoonmaakproducten, waar onder stofzuigerslanghaspels die in verschillende maten en materialen verkrijgbaar zijn.

Alba Kraph merkenpagina

Alba-Krapf

Alba Krapf is een bedrijf uit Zwitserland dat slanghaspels ontwikkelt en produceert. Alba Krapf staat bekend om haar hoogwaardige Zwitserse kwaliteit slanghaspels voor huis, tuin en industrie.

VDV

VDV Reels

VDV Reels is een Belgische bedrijf en heeft zich gespecialiseerd in aardingshaspels, van ontwerp en productie tot en met de verkoop. Naast standaardmodellen heeft VDV Reels ook de mogelijkheid om aardingshaspels op maat te maken. Behalve haspels, levert het bedrijf ook uitrustingen voor tankwagens.

Ga naar offerte Ga naar vergelijker Contact opnemen