Ons laatste
Nieuws

Terugblik
Technishow

Van 30 augustus tot en met 2 september vond in de Jaarbeurs in Utrecht de Technishow plaats. De Technishow is de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van innovatieve industriële productietechnologie. Haspeltechniek was voor de vijfde keer aanwezig.

Nieuwe serie Raasm

Raasm introduceert de s.530 ABS!
Nieuwe haspelserie Raasm

Na het succes van de haspels uit de s.430 serie met slagvast kunststof (ABS) trommels, kon zijn grote broer niet achterblijven! Met de komst van de s.530 ABS lijn heeft Raasm ook hiervoor een lijn met ABS trommels opgezet.

Technishow 2022

30 augustus t/m 2 september 2022
Technishow

Vier jaar na de laatste editie is er van 30 augustus tot en met 2 september 2022 weer een Technishow vakbeurs in de jaarbeurs in Utrecht. De Technishow Vakbeurs is de grootste vakbeurs van de Benelux op het gebied van Industrie, het verwerken van metalen en kunststoffen en alles wat daar bij komt kijken. Haspeltechniek zal ook deze keer aanwezig zijn.

Depot Boijmans van Beuningen

Depot Boijmans van Beuningen
Zeca haspel voor restauratieruimte

Dat haspels overal toe te passen zijn, bewijst een recent project van haspeldealer Chrisel FluidTechnics. Zij hebben haspels mogen leveren voor het Depot Boijmans van Beuningen dat op 5 november 2021 is geopend is door Koning Willem Alexander.

Project
Q8 Kuwait Petroleum Europoort B.V.

Voor onze klant Q8 Kuwait Petroleum Europoort B.V. hebben wij 5 haspels geleverd. De haspels zijn worden gebruikt voor het reiniging van de tank en leidingen na het lossen bij de raffinaderij.

Project
Air Center Best

Begin 2021 heeft Air Center Best een project opgeleverd waarbij ze de persluchtinstallatie hebben aangelegd voor Eduards Trailer Factory in Lommel België. Voor deze persluchtinstallatie hebben ze maar liefst 2 kilometer aan hoofdleiding gebruikt en 500 meter aan aftakkingen. Dit alles met twee frequentie gestuurde compressoren.

Ga naar offerte Ga naar vergelijker Contact opnemen