Ons laatste
Nieuws

Ontmoet het team van Haspeltechniek
Kerst bij Haspeltechniek

De directeur van Haspeltechniek, Jan Bunskoeke, neemt u graag een dagje mee binnen de wereld van Haspeltechniek.

Overname nieuws
Haspeltechniek en Gerretsen Trading

Gerretsen Trading en Haspeltechniek zijn al ruim 40 jaar toonaangevende concurrenten op het gebied van haspels en balancers. Hoewel de bedrijven concurrenten zijn, streven ze allebei hetzelfde doel na, met een vergelijkbare mentaliteit; klanten voorzien van de technisch best mogelijk oplossing, voor zowel haspels als balancers.

Haspeltechniek legt uit!
Waterhaspels

Een waterhaspel in de tuin is misschien wel de bekendste plek waar je een haspel tegenkomt, maar ze worden op steeds meer plaatsen gebruikt. Benieuwd waar? Wij vertellen je alles!

Haspeltechniek legt uit!
Kabelhaspels

Waarin verschillen kabelhaspels van elkaar? Wat is het rode knopje op een haspel? En moet je altijd je kabelhaspel helemaal afrollen? Wij vertellen je alles!

NIEUW
De HAI-line van Ramex

De vertrouwde HR-series van Ramex worden deze zomer in een nieuw jasje gestoken.

Haspeltechniek legt uit!
Handbediende haspels

Het overgrote deel van de industriële haspels die verkocht worden is veerbediend. Een klein deel is handbediend, waarom zou je hier voor kiezen?

Haspeltechniek legt uit!
Het materiaal van de slang

Het materiaal van de haspel is een belangrijke factor, net als het materiaal van de slang. Het materiaal bepaalt niet alleen de levensduur van de slang, in sommige gevallen zijn er zelfs richtlijnen opgesteld voor het materiaal wat gebruikt moet worden.

Haspeltechniek legt uit!
Het materiaal van de haspel

Naast de aandrijving van de haspel, is het materiaal van de haspel een erg belangrijke factor: kunststof, RVS, aluminium, gelakt staal en zelfs combinaties van materialen. Wanneer gebruik je wat?

Haspeltechniek legt uit!
De aandrijving van de haspel

Er zijn veel verschillende technische aspecten die de keuze voor een haspel bepalen. De komende maanden zullen wij in de serie 'Haspeltechniek legt uit..." elke maand een onderwerp uitlichten. Van materiaalkeuze tot maximale capaciteit en van sleepcontacten tot extreme haspels. We trappen deze serie vaf met 'De keuze van de haspelaandrijving'.

Zeca flex slang

NIEUW
De Zeca FLEX Haspels

De 805 serie van Zeca wordt uitgebreid met de FLEX slang! Deze nieuwe, ultraflexibele slang is speciaal ontwikkeld voor gebruik in spuiterijen.

Terugblik
Technishow

Van 30 augustus tot en met 2 september vond in de Jaarbeurs in Utrecht de Technishow plaats. De Technishow is de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van innovatieve industriële productietechnologie. Haspeltechniek was voor de vijfde keer aanwezig.

Nieuwe serie Raasm

Raasm introduceert de s.530 ABS!
Nieuwe haspelserie Raasm

Na het succes van de haspels uit de s.430 serie met slagvast kunststof (ABS) trommels, kon zijn grote broer niet achterblijven! Met de komst van de s.530 ABS lijn heeft Raasm ook hiervoor een lijn met ABS trommels opgezet.

Ga naar offerte Ga naar vergelijker Contact opnemen