Over ons
Haspeltechniek

Haspeltechniek is een platform waar techniek, doelmatigheid, ergonomie en veiligheid elkaar treffen in één product. De afgelopen jaren heeft Haspeltechniek zich ontwikkeld tot marktleider op het gebied van haspels. Met een groot netwerk dealers in de hele Benelux en goede relaties met de diverse leveranciers, vinden wij altijd de beste haspeloplossing voor uw situatie.

Techniek

De bediening en de manier waarop een haspel wordt ingezet, is medebepalend voor de te kiezen techniek. Bij handmatige en veerbediening zijn de locatie en plaatsingsmogelijkheden veelzijdig. Bij elektrische, pneumatische en hydraulische aandrijving is de keuze in slanglengte bijna onbeperkt! Als er voor uw haspelvraag nog geen passende oplossing bestaat gaan wij, samen onze leveranciers, de uitdaging aan om er een te creëren.

Doelmatigheid

Doelmatigheid gaat, wat ons betreft, hand in hand met duurzaamheid. Liggen er bijvoorbeeld op uw werkplekken losliggende kabels of slangen, dan komt dit zowel de productiviteit als de duurzaamheid niet ten goede. Wordt er veel over de kabels en slangen gereden door bijvoorbeeld intern transport, dan breken ze onnodig snel. Met als gevolg: procesverstoring, materiaalschade en productverlies.

Veiligheid en ergonomie

Dit zijn de twee grootste factoren die van invloed zijn op de keuze van uw haspeltoepassing. Een zorgvuldig uitgekozen haspel en locatie verbeteren de veiligheid, de efficiency en het comfort op en rond de werkplek.

Bekijk onze catalogus

Onze
Merken

Zeca logo Raasm logo Ramex logo Piusi logo Mavel logo Hanna Reels logo Demac logo Coxreels logo Cevac logo Alba Krapf logo VDV
Ga naar offerte Ga naar vergelijker Contact opnemen